ODAMIZIN SEÇİMSİZ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Odamızın 2022 Yılı Olağan Seçimsiz Genel Kurulunu 03 Eylül 2022 Cumartesi günü Binevler Mahallesi 11.Sokak No:17/A adresinde bulunan oda genel merkezimizde gerçekleştirdik.
Oda Başkanımız Ecz. Bahtiyar Murat ARAS’IN açılış konuşmasının ardından Kongre Başkanlık Divanı seçildi. Başkanlık Divanı şu şekilde oluştu: Ecz. Davut ZEDELİ(Başkan), Ecz. Alişan KOPAR (Başkan Yardımcısı), Ecz. Tuba ÖNER (Katip), Ecz. Fatmagül AYVA (Katip)
Odamızın idari çalışmalarını Genel Sekreterimiz Ecz. Ebru KAYA, mali durumunu Uzm.Ecz. İbrahim AKSOY genel kurulun bilgisine sundu.

Mali tablolar, Çalışma Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu konusunda görüşlerin paylaşılmasının ardından tüm faaliyetler ayrı ayrı ibra edildi.

Kongremize katılan, görüş ve önerilerini paylaşan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.