Geçici Koruma Altındaki Yabancıların Serbest Eczanelerden İlaç Temini Sözleşmeleri Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız;

2021 Yılı ''Geçici Koruma Altındaki Yabancıların Serbest Eczanelerden İlaç Teminine Yönelik Protokol''e ait sözleşmeler 9 Şubat 2021 Salı günü (yarın) itibari ile odamızdan temin edilebilecektir.

Sözleşmeler kuruma toplu olarak teslim edilecek olup, sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımızın 20 Şubat 2021 Cumartesi günü mesai bitimine kadar sözleşmelerini imzalaması gerekmektedir.

Pandemi sebebiyle bulaş riskini azaltmak amacıyla eczacılarımıza göndereceğimiz sms ile sözleşme yenileme gün ve saat aralığı bildirilecek olup bu nedenle eczacılarımıza gönderilen sms randevusu doğrultusunda hareket edilmesi önem arz etmektedir.

Telefonlarınıza gönderilecek SMS ile bildirilen gün ve saat aralığına uyulmasına (SMS eczacı adına göre alfabetik sırayla gönderilmektedir.) azami özen gösterilmesi rica olunur.

Sözleşme formu beraberinde herhangi bir evrak istenmemektedir. Kaşenizle birlikte gelmeniz yeterlidir.

Not: Sözleşme ücreti: 50 TL'dir.